GILDEWERK WORKSHOPS

Kaarsen- en zeepmaken workshops
voor ondernemers

In Nederland zijn de workshops in het Nederlands, Engels en Duits. In Frankrijk in het Frans en Engels.

Deze workshops hebben een individueel karakter omdat je op deze manier het maximum aan technieken leert op één dag. Als je dat wenst kunnen er uiteraard meerdere personen deelnemen, maar bedenk hierbij wel dat meer deelnemers ten koste kan gaan van de individuele aandacht.

Onze ateliers zijn speciaal uitgerust
voor deze workshops

Je krijgt een opleiding op professioneel niveau. Onze docenten hebben jarenlange ervaring en zij volgen de nieuwste ontwikkelingen en trends op de voet. Onze ateliers zijn speciaal uitgerust voor deze workshops, en je kan gebruik maken van al onze faciliteiten. Het programma kan worden aangepast aan jouw wensen en op het einde van de dag wordt een certificaat uitgereikt.

Er zijn een aantal mogelijkheden. U kunt een basis workshop “Cold Process” volgen; een basis workshop zeepmaken; een basis workshop kaarsen maken of een gevorderde workshop kaarsen maken volgen. Een mengeling is soms ook mogelijk, maar dat kan alleen in overleg met de docenten.

De kosten voor de individuele workshop zijn €295,- ex BTW per dag. Voor elke extra deelnemer rekenen wij €45,- ex BTW. De groepsworkshops “Cold Process” zeepmaken zijn €95,- ex BTW per deelnemer.

Reserveer nu voor onze kaarsen- of zeepmaken workshops en krijg maximaal korting op je eerstvolgende webshop aankoop!

Na het volgen van een workshop krijg je bij de eerstvolgende webshop bestelling altijd een korting. Hiermee wordt het factuurbedrag van de workshop meestal geheel maar in ieder geval gedeeltelijk weer terugbetaald.

Opleidingsdag:
De donderdagen is van 10.00 uur tot ±16.00 uur.
Vrijdag van 11:00h tot ±16:30h

Een workshop vindt enkel op afspraak plaats en een lunch wordt aangeboden.

  • Donderdag
  • 6 april 2023
  • 14 april (alleen kaarsen)
  • 25 mei 2023
  • Vrijdag
  • 6 april 2023
  • 14 april (alleen kaarsen)
  • 26 mei 2023 (gereserveerd)
VOL=VOL, dus wees er optijd bij. Zodra de workshops vol gepland zijn, zullen we meer data inplannen. Neem contact met ons op voor de actuele stand via +31 (0) 23 532 22 55.

Gildewerk workshops hebben een individueel karakter – omdat je op deze manier het maximale aan technieken leert op één dag

Het is altijd mogelijk dat Gildewerk een cursus op locatie verzorgt. In overleg met een docent(e) kun je zelf het programma bepalen. Ook buiten deze cursussen biedt Gildewerk uitgebreide ondersteuning. Als je vragen hebt of wanneer er eens iets niet lukt, dan kun je ons altijd bellen, faxen of mailen. Wij staan je graag in je eigen taal te woord om vragen te beantwoorden of problemen op te lossen.