WORKSHOP KAARSEN MAKEN, IS DAT ECHT NODIG?

Kaarsen maken hoe moeilijk kan het zijn? Een beetje googelen, op Instagram rondneuzen en starten maar. Maar dan wil het vaak toch niet zo goed lukken. Dan komen de vragen over waarom en hoezo; ligt het aan het materiaal of doe ik iets fout?

Al doende kan je op ten duur wel ervaring opdoen maar waarom het wiel opnieuw uitvinden als je gebruik kunt maken van de kennis en ervaring van onze medewerkers?

Wij staan je graag met raad en daad ter zijde en een enkele vraag beantwoorden wij natuurlijk via de telefoon. Bij herhaalde vragen adviseren wij wel om eens een workshop te volgen. In één dag leer je dan alle noodzakelijke basiskennis om een goede kaars te maken.

Kaarsen maken is vooral leuk en een beetje technisch knowhow zorgt ervoor dat het leuk blijft, dat het lukt, dat er niet onnodig materiaal wordt verspilt, dat de juiste producten en grondstoffen worden aangeschaft.

Het volgen van een workshop is een win-winsituatie voor iedereen:

  • je leert het vak en krijgt 10 % korting op de eerst volgende bestelling
  • je bestelt geen onnodige/verkeerde artikelen

Kaarsen maken is een vak en bijzondere kaarsen maken een vak apart.

Kom af en toe op herhaling en blijf bij wat de nieuwste trends betreft, doe nieuwe ideeën op. Ook dat is een belangrijk aspect van de Gildewerk workshops.

Over Gildewerk

Gildewerk is al sinds 1977 een betrouwbare  leverancier van benodigdheden voor kaarsenmakerijen en/of zeepmakerijen over de gehele wereld.

Categorieën

Archief