• Hier vind je alle grondstoffen, apparatuur en gereedschappen voor een kleinschalige of grotere kaarsenmakerij.


    Shop nu

Gildewerk kaarsen

Plantaardige kaarsen maken: Handgemaakte kaarsen zijn aantrekkelijker dan machinaal gemaakte kaarsen.

Er is steeds meer aandacht voor persoonlijke verzorging met ambachtelijk gemaakte natuurlijke kaarsen

Aantrekkelijke en winstgevende ambacht: plantaardige kaarsen maken

Ben jij een ondernemer of eigenaar/medewerker van een instelling die zoekt naar een aantrekkelijke en winstgevende ambacht? Verdiep je dan eens in plantaardige kaarsen maken. Om plantaardige kaarsen te maken hoef je niet veel te investeren. Ook met een klein budget kun je al snel aan de slag.

Het maken van kaarsen is bovendien niet heel ingewikkeld. En dat terwijl kaarsen vanwege hun ambiance, geur en kleur wel een gewaardeerd geschenk vormen! Bij Gildewerk helpen we jou op weg als je zelf kaarsen wilt produceren. Wij verkopen alle benodigdheden en organiseren diverse workshops.

Wens je meer informatie over hoe je kaarsen ondernemer kan worden?

Zelf plantaardige kaarsen maken begint bij Gildewerk

Zelf plantaardige kaarsen maken begint in de webshop van Gildewerk. Wij verkopen alle apparatuur, grondstoffen, gereedschappen en andere benodigdheden om een kleine of grootschalige kaarsenmakerij op te starten. Volg onze workshops om de ambacht onder de knie te krijgen of om nieuwe technieken te leren. Loop je tijdens het maken van kaarsen tegen problemen aan of heb je vragen? Dan kun je altijd rekenen op onze support. Tot slot bieden wij een onderhoudsservice. Door je apparatuur te laten onderhouden zorg je er voor dat je spullen langer mee gaan en je veilig kan werken. Daarnaast kan de monteur handige tips geven.

Meer weten over Gildewerk?

Wil je meer weten over Gildewerk en het zelf maken van plantaardige kaarsen? Lees dan verder op onze website of neem direct contact op met het team van Gildewerk. Wij zijn bereikbaar via de telefoon en e-mail. Mocht je direct willen beginnen met het maken van kaarsen, ontdek dan ons ruime assortiment in de webshop. Tot slot helpt Gildewerk je niet alleen bij het maken van kaarsen, maar ook bij het maken van zeep. Ook het produceren van zeep is een interessante ambacht die zeer geschikt is voor (kleine) ondernemers en instellingen.

Gildewerk workshops

Verbeter je vaardigheid met de nieuwste trends en technieken in kaarsen- en zeepmaken